Motivasjon....HVOR ER DU?

Jeg driver jo som sagt med en livsstilsendring om dagen...Og det går jo i grunn bra...jeg går ned sakte men sikkert, men det er akkurat det med sakte som er "problemet" jeg er såååå utolmodig. Ja det har tatt meg mange år å legge på meg kiloene og jo saktere en går ned jo lettere er det å holde vekta så egentlig burde jeg jo bare være glad. Og jeg er jo det. Jeg syns bare det går så gruuuuuusomt sakte nedover. På 8 uker har jeg gått ned 6,2 kg. Nå er jeg på uke 9. Jeg har prøvd å slanke meg tidligere,men jeg har alltid gitt opp rundt 4 kg fordi da har det stoppet opp. Nå har det ikke stoppet opp, og jeg er jo over den 4 kg kneika,men jeg begynner å bli kjei...og dette som kommer til å ta kjempe lang tid...jeg kan jo ikke gi opp nå. Da vil jo alt slitet og alt være forgjeves. Og det er jo også noe av det som gjør meg litt demotovert da...at 6,2 kg er så lite ned at ved litt slurv vil de komme på igjen på 1-2-3.  Så føler liksom at jeg ikke klarer å slappe helt av med at dette går rette veien før jeg ihvertfall har nådd 10-15 kg ned fordi da vet jeg at veien tilbake er så lang og at jeg har avlagt større deler av distansen. 

Jeg vil jo gå ned i vekt, jeg vil føle meg bedre og bli sunnere. Og ikke minst unngå livsstilssykdommer som kan komme snikende, og det bør jo være motivasjon nok i seg selv,men jeg føler akkurat nå at jeg står litt fast i sirupen....Jeg må bare fortsette...jeg SKAL fortsette,men akkurat nå føles det veldig trått.

 

Noen som har gått igjennom en livsstilsendring som har noen gode tips og råd?

-Tessa-

2 kommentarer

Charlotte

05.10.2012 kl.19:38

Hei snuppa! Så koselig at du har begynt å blogge!:)))

Gleder meg til å følge deg! Du er flink! :))))

Tessa

05.10.2012 kl.21:20

Takk for det! Ja jeg tenkte nå jeg skulle prøve meg på noe nytt...hehe...artig hvis noen vil følge bloggen min vet du.=)

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits