Søndagstur

Har for fjerde søndag på rad gått tur med min lille familie...og i dag ble den lengste turen av de alle. Ble nesten 8 km...De andre dagene har vi gått i skog og mark,men i dag gikk vi kun på asfalt noe jeg kjenner veeeeeldig godt i beina. Er egentlig ganske stolt over at jeg orka å gå så langt for det er jo et godt stykke da. I morra er det veiedag igjen. Og jeg er veldig spent på vekta etter denne uken. Jeg har prøvd å vært flink,men slitt en del med sukkersug igjen denne uka,men jeg har vært flink og ikke raidet skapene. En må liksom være forberedt på opp og nedturer i en slanke og livsstilsendrings prosess og jeg syns jeg takler det veldig bra i grunn. Er bare å stå på videre. 

Var forresten og handlet meg 2 nye bukser på Kappahl på fredag og kunne kjøpe 2 str mindre enn før. Det er jo selvfølgelig stretch i de,men alikeve...jeg er fornøyd.=) Jeg er ikke noe glad i prøverom, og tenkte så feit jeg ser ut,men slo det fort fra meg og sa til meg selv fokuser på at du nå får på deg bukser som er 2 str mindre enn før. DET er bra det! Og det er det jo absolutt.

Gleder meg til fortsettelsen. Håper dere vil heie på meg.=)

-Tessa-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits