Dag 3 igjennomført

Da var også dag 3 med 30DS igjennomført, only 27 days to go....johooo.  Støl og jævelig,men det gikk bedre i dag i grunn og det er jo veldig bra. Jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg liker å trene,men jeg håper å finne en glede i det etterhvert som jeg ser resultatene komme og formen bedrer seg.

I dag har jeg bakt noen knakenes gode rundstykker.  Oppskriften kan du se her:  http://www.tine.no/oppskrifter/bakst/brod-og-rundstykker/saftige-rundstykker-med-Kesam

De kan virkelig anbefalles. Jeg valgte å lage de med Sammalt hvete grov og de ble veldig saftige og ikke for grove alikevel.

Har sittet og tenkt litt på målene mine og planer fremover. Nå skal jeg først igjennomføre 30DS og etter det skal jeg trene 3 dager i uken igjennom vinteren. Klarer jeg å opprettholde det og det bra kostholdet jeg har nå så er målet å klare å jogge til våren igjen og da evt delta på et mosjonsløp. Det hadde vært en skikkelig motivasjons booster om jeg hadde klart å få til noe slik. Så er bare å stå på og jobbe meg fremover mål for mål, dag for dag.=)

 

-Tessa-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits