Dag 4, 5 og 6 igjennomført

Måtte ta pause en dag da vi var borte på besøk veldig seint så utvider da bare med en dag, ingen krise det akkurat. Dag 4, 5 og 6 er nå igjennomført. Jeg føler at det går bedre og bedre for hver dag. Og i dag fant jeg ut at jeg skulle trene litt ekstra kondisjon. Så fant en video på 30 min kun kondisjon og angra fort på det....hehe...jeg ble enormt sliten,men jeg kom da igjennom det også jeg. Dette må bare bli bra. 

Hadde veiedag i dag og vekta viste 200g opp noe jeg regna med at ville skje da jeg nå har begynnt å trene.Så det er overhode ikke noe problem. Da satser jeg på et bra tall neste uke også tikker vekta nedover. Dette er uansett ikke endringer som skjer over natta, det er en lang prosess og jeg er nå 11 uker ut i den og jeg syns det går veldig bra. vekt status er nå 7,6 kg ned.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits