På tide å oppdattere her nå....

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe inne på bloggen her. Det betyr ikke at jeg har slutta med livsstilsendringen. Jeg driver fortsatt på jeg. Still going strong. 

I går meldte jeg meg faktisk inn på et treningssenter noe som er en HUDGE ting for meg. Sånne steder har jeg nesten sett på som fienden, dit kan jo ikke jeg dra, jeg er for stor, alle vil se på meg. Tenk om jeg gjør feil, jeg klarer ikke...lista er lang...hehe

Var på prøvetime forrige uke. Bodypump, ble litt for tunge vekter på ene øvelsen noe som endte med såre biceps i 3 dager. hehe men er slik man lærer av og finner ut hvor man ligger ann. 

I går meldte jeg meg inn for alvor og dro for første gang i mitt liv alene på en gruppetreningstime. Det også høres sikkert ikke ut som noen big deal,men det er det virkelig asså. Jeg har alltid måtte dra med noen, avlyste den jeg skulle med dro ikke jeg eller. Så dette er et kjempe bevis på at selvdisiplinen har økt noe enormt og kanskje ikke minst selvtilitten også.

Vekta viser nå 11 kg mindre enn ved start den 6.aug og målebåndet 66,5 cm mindre over hele kroppen. Jeg har gått ned ganske sakte,og hatt en periode hvor vekta sto ganske stille,men nå er den på vei ned igjen.

Før jeg meldte meg inn på treningsstudio nå har jeg trent en del hjemme. Først fullførte jeg 30 Day shred, og etter det har jeg trent både styrke og kondisjon hjemme 3 dager i uka. Kjøpte meg en kettlebell som jeg virkelig har blitt veldig glad i. Den er et flott treningsredskap og trener både styke og kondisjon med den. Så 30 min kettlebell trening er absolutt nok for meg.

Jeg har denne kettlebellen : http://cdn.workoutworld.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/e/reebok-kettlebell-8kg.jpg

8 kg er ganske passe i grunn ihvertfall for meg,men det finnes lettere også. Vanligst for jenter er å trene med kettlebells på mellom 4 og 16 kg. Har du ikke løfta på ei slik kule vil du bli overrasket over hvor tung den faktisk føles.

Hvis du er nysgjerrig på kettlebell trening ta en titt her: http://www.iform.no/pub/art.php?id=1868#.UNMNOUI7_eU

I dag har jeg vært og trent styrke og fått mitt eget program satt opp av snille Mariann og Bjørn som begge har god erfaring med styrketrening. 

Jeg kjenner jeg blir oppgitt når jeg ikke klarer så mange kilo som jeg hadde håpet på noen øvelser,mens jeg overrasker meg selv ved å klare mer på andre. 

Benkpress bla har vært noe jeg aldri har turt å prøve, nei det er ikke noe for meg har jeg tenkt. Og ikke visste jeg at stanga alene var så tung. 20 kg veier den jo jammen meg. prøvde å løfte på den da jeg sto over den og sa nei aldri i verden det klarer jeg ikke. Har ikke sjangs never ever...og jammen klarte jeg ikke 15 repitisjoner...hehe. STOLT. Klarte 1 gang på 30 kilo også,men det ble for tungt.

For meg å i det hele tatt vurdere å trene med frivekter har vært noe jeg ikke har turt å tenke på. Det er jo skummelt, det er for gutter og det er alle de speila over alt,men jeg turte og jeg klarte. Det er neimen ikke verst.

Så til alle dere som ikke tørr, prøv først og bli overrasket over at du klarer så mye mer enn du selv tror. Ikke sett begrensninger for deg selv før du har prøvd. Prøver du og ikke får det til, prøv igjen til du klarer det. For kan andre kan jammen meg du også.

 

-Carpe Diem-

 

Stor klem fra Tessa

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits