Styrketreningsøkt i dag

Vært og trent styrke i dag og jeg liker det faktisk. Det får meg til å presse meg selv og jeg ser at jeg mestrer noe som føles kjempe digg.

Oppvarminga tar jeg på tredemølle. Og jeg er egentlig livredd for tredemøller, før gikk jeg alltid og holdt meg fast. Jeg er så redd for å dette av . Jeg holder meg ikke fast lenger, men jeg er fortsatt veldig usikker på den. Dette er noe jeg må jobbe med og som jeg jobber med hvergang jeg nå trener å bli tryggere på tredemølla slik at jeg etterhvert tørr å både jogge og evt løpe på den.

Styrkeprogrammet jeg bruker kan jeg legge ut her senere hvis noen skulle være interessert i det. Samtidig så kan jeg jo sammenligne fremgangen min etterhvert.

Trener et program som tar for seg hele kroppen. Selv føler jeg at jeg er kjempe svak,men det kommer seg vel. Jeg sliter spesiellt med en øvelse på skuldrene, her er jeg såååå enormt svak,men har ikke akkurat trent skuldre før så. Irriterer meg grønn over at jeg må legge på så lite kilo her, så prosjektet mitt blir skuldre og få opp antall kilo og styrke her.

Ellers så liker jeg frivekter veldig godt, noe jeg aldri hadde trodd jeg noen gang skulle like. Jeg var jo kjempe redd for å skulle begynne på et treningssenter, for var jo ingen som meg der, overvektige og utrente. Jeg har bygget opp en liten plattform hjemme så helt utrent er jeg jo ikke lenger og det har gitt meg selvtilitten til å tørre å trene ute blandt og forran folk. Og det som overrasker meg er at jeg føler meg faktisk veldig vel på treningssenteret, jeg gleder meg til å dra dit og jeg ser frem til neste trening. Hva skjer a? hehe...dette er virkelig total helomvending for min del. Jeg enser faktisk trenings glede der borte i det fjerne.:P

 

 

Kettlebells er også noe jeg virkelig har fallt for. Jeg liker de kjempe godt, og målet mitt er å trene med ganske så mye tyngre kettlebells enn jeg gjør nå. Til nå har jeg brukt en på 8 kg. Testa en på 16 kg og en på 20 kg i dag og jeg klarer ihvertfall enkelte øvelser med begge disse. Så jeg gleder meg til å jobbe mer med kettlebell.

 

Jeg har egentlig veldig lyst til å prøve meg på markløft etterhvert så det er noe jeg skal jobbe mot. Gøy med mål og ha noe å jobbe mot og ikke kun tenke på slanking og gå ned i vekt,men også ha andre mål med trening og kostholds omlegging.

 

-Tessa-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits