Lage ferskpresset juice selv...

Til jul fikk jeg en juicesentrifuge av denne typen :

Det er en Philips HR1861 om noen skulle være int i å vite hva den heter. Jeg gleder meg skikkelig til å prøve den. Ved ferkspresset juice får man i seg den rene juicen helt uten tilsettningsstoffer og den er ikke i hjel kokt som Berit Nordstrand sier ( se Ribbefett og hjerneføde innlegget mitt).  

Dette er ikke en juicepresse, men altså en juice sentrifuge her presses all safta ut av frukten eller grønnsakene og lager deilig juice.Alt som ikke inneholder fuktighet blir til en tørr masse som samles opp i beholderen bak på maskinen. Helt genialt.

Her kan du lese en fin blogg om juicing : http://carinahultindahlmann.wordpress.com Hun har også gitt ut en bok med masse oppskrifter som heter Juicy, spør vel om jeg ikke må skaffe meg den etterhvert.

Og her er en video hvor hun forteller om juicing og boka si: 

 

Og her kan du lese en test av juicepresser vs juice sentrifuger: http://www.dinside.no/897472/juicing-presse-eller-sentrifuge
Du kan brukedet du måtte ønske av frukt og grønnsaker, men etter det jeg har lest anbefalles det ikke å bruke banan og mango i disse maskinene. Korriger meg gjerne om dette er feil.
Ellers er det bare å bruke fantasien, tenk så genialt da å kunne drikke 5 om dagen på 1-2-3.=)
Kommer til å legge ut oppskrifter etterhvert som jeg får testet maskinen, hva jeg syns om den og åssen den fungerer.=)


( bilde hentet fra Google)
Stikkord:

Én kommentar

Heidi

02.01.2013 kl.11:50

Så genialt! Får se om jeg ikke får testet ut det en gang, men nå er jeg veldig glad i frukt og grønt, så jeg har egentlig ikke noe problem med å få i meg fem om dagen.

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits