Crappy dag...=(

Lite søvn i natt og vokna opp til en crappy dag...i dag tidlig tenkte jeg nei i dag skal jeg ikke skrive på bloggen, men jo det skal jeg. For dette er en viktig dag for meg å få ut følelser, dette er en viktig dag for andre som også driver med livsstilsendring og lese om og viktig for meg å se tilbake på.

Jeg sto opp og veide meg, vekta har stått stillet et par dager nå,men siden tirsdag i forrige uke har jeg gått ned 1,8 kg. Gikk jo opp litt i jula så dette er julekilo. Enda følte jeg meg sur, jeg var ikke fornøyd, jeg ville se at vekta gikk ned og ikke sto stille med all den treningen jeg legger ned, all de tiden jeg bruker på å lage mat planlegge mat og spise sundt. Jeg så meg i speilet og følte meg feitere enn noen gang, styggere enn noen gang og følte at jeg ikke har oppnådd noe.

Jeg vet jo at dette bare er TULL. Jeg har gått ned 11 kg, mista 66,5 cm over hele kroppen, jeg har gått ned minst 6 str i klær,men akkurat i dag føles dette som en dråpe i havet. Jeg er fortsatt veldig stor, jeg har en lang vei og gå. Og jeg føler meg så sint, sint fordi jeg ikke vil være den stygge overvektige jenta som har dårlig kondis og hengemage. Sint fordi jeg har latt meg selv bli slik, og sint fordi jeg ikke tok tak før.

Selv om denne dagen kan føles som verdens undergang og som om jeg virkelig har mistet alt mot så er dette en viktig dag. Dette er en dag som gir rom for dyp refleksjon, for å tenke tilbake og for å se fremover.

Jeg skal overhode ikke gi opp, det er overhode ikke et alternativ. Jeg skal la meg selv få kjenne på disse følelsene i dag, fordi dette er viktige følelser i en slik prosess. Og det er viktig å vise for meg og andre at det kommer gode dager og det kommer dårlige, men det er de dårlige som skal virkelig pushe meg videre. Det er da forandring virkelig vil skje fordi jeg da innser realitetene og hvor hardt jeg må jobbem hvor mye blod svette og tårer jeg må legge ned i denne prosessen. Og jeg skal og vil se tilbake på dette og tenke DET VAR SÅÅÅÅ verdt det!

 

 
 

 

11 kommentarer

Fit and Happy

07.01.2013 kl.13:14

hvorfor veide du deg på en dårlig dag? det er jo naturlig at på en psykisk dårlig dag leter vi etter negative bekreftelser ..

Hanne's livsstilsblogg

07.01.2013 kl.13:37

Cheer up!!

Tålmodighet er en dyd, sies det.. Du har jo vært kjempeflink!!!!

Det er lov å ha noen crappy dager innimellom, sånn som hører med det ;)

Håper du finner fram smilet og får ei fin uke alikevel :)
HANG IN THERE!!!! Jeg hadde ikke lyst til og stå opp idag,med dagen ble bedre! Kiloene drar når de vil,og man må ikke gi opp!! Jeg støtter deg jeg!! ;)

FitoverFat

07.01.2013 kl.14:34

Det er lov å ha dårlige dager!!

Du vet jo selv at du har gjort en knall jobb!

Det er lov til å tenke at; ja vet du hva, idag har jeg en møkkadårlig dag, men da blir det nok mye bedre imorgen... :)

Hilde Oddvarsdatter

07.01.2013 kl.18:35

Selv om vekten står stille betyr det ikke at du ikke har gått ned;) Det kan være vannansamling i kroppen eller at du har fått mer muskelmasse.. Sånne dager kan det være greit å la være å gå på vekten, og heller bruke målebåndet=) Du har uansett gjort noe riktig med tanke på hvor langt du har kommet..og er på vei fremover! Stå på videre:) Håper kvelden er bedre enn morgenen:)

Tessa82

07.01.2013 kl.19:55

Fit and Happy: Det var vel mest det at jeg veide meg som gjorde at dagen tippa over til å bli dårlig, da jeg allerede var sliten og kjempe trøtt.

Tessa82

07.01.2013 kl.19:56

Hanne's livsstilsblogg: Jada smilet er tilbake, jeg trengte bare å få sovet litt.=)

Tessa82

07.01.2013 kl.19:57

Badevektslaven,: Takk for det.=) Jeg har nok trent litt for hardt og for mye i det siste og sovet litt lite flere netter på rad,men nå er alt back in order. =)

Tessa82

07.01.2013 kl.19:58

FitoverFat: Ja ikke sant. =)

Tessa82

07.01.2013 kl.19:59

Hilde Oddvarsdatter: Jada jeg la meg litt nedpå på dagen og da jeg sto oppigjen var jeg blid og glad igjen. Så kvelden har vært kjempe bra.=)

Hilde Oddvarsdatter

07.01.2013 kl.20:26

Så herlig! Ingenting er bedre enn det:)

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits