Jobbintervju, treningsfri og 8 dager helt uten godteri eller søtsaker.

I dag har jeg vært på jobb intervju. Jeg var forberedt på et intervju, men plutselig ble jeg overrasket med et telefon intervju også. Så da blir det jo ekstra spennende fremover og se åssen det går. Følte at intervjuene gikk bra, begge var vikarbyråer og begge ønsket å presentere meg videre for sin kunde så det lover jo bra. Så da er det bare å krysse det som krysses kan.=)

 


Hehe...denne var litt artig da.=)

I dag har jeg hatt treningsfri, trening 4 dager på rad det tar på det kjenner jeg så selv om jeg føler meg kjempe rastløs så vet jeg det er bra og at jeg trenger hvile. Merka det rimelig greit i beina da jeg sto opp at jeg hadde løpt lenger enn valig på Innbandyen,men det var da så gøy at det var absolutt verdt det.=) I morra er det trening igjen, skal da på bodypump. =)


Bodypump er en gruppe time jeg syns er veldig ålreit. Liker du bodypump timer ?

I dag er det 8 dagen uten godteri eller andre søtsaker. Syns jeg er flink jeg, og jeg var litt redd for at det skulle bli kjempe hardt, men foreløpig har det overhode ikke vært noe problem. Åssen har det gått med dere? 

 

8 kommentarer

Skal krysse alt jeg har for at det blir bra utfall på jobbintervjuene ;)

Idag spiste jeg litt gelegodteri,men det var ikke bare fordi jeg hadde så innmari lyst på sukker,men det var fordi kroppen min trengte et "puff".. Så det var som du kommenterte her om dagen,-kroppen trenger fri!! ;)

Hanne's livsstilsblogg

08.01.2013 kl.22:41

Gått smertefritt uten godteri her også, til og med gått fint med ungene også, hehe.. fantastisk.. :) bare 92 dager igjen :p

Tessa82

08.01.2013 kl.22:43

Badevektslaven,: Takk takk.=) Ja jeg sa det fordi jeg har erfart det selv, en tjener mer på å ta litt fri enn å presse på alt for hardt i starten. =)

Tessa82

08.01.2013 kl.22:44

Hanne's livsstilsblogg: Supert.=)

Fit and Happy

08.01.2013 kl.22:44

håper det går bra med jobben! flink du er med spisingen..

jeg spiser ingenting av snop har ikke gjort det på flere år, så jeg vet egentlig ikke hva søtsuget er..

jeg trives best med sunne råvarer og passer på å ikke spise det som er kunstig...

Tessa82

08.01.2013 kl.22:59

Fit and Happy: Ja det håper jeg også.=)

Så flink du er da.=) Ja det er det jeg jobber meg mot også at jeg ikke skal få lyst på godteri eller,men jeg vet jeg liker det alt for godt desverre.

slankerinna

08.01.2013 kl.23:21

Så flink du er! jeg hadde litt godteri på lørdag,mmm :) God du er til å trene også,kjekt med en pause iblandt.

Tessa82

08.01.2013 kl.23:26

slankerinna: Takk takk.=) Jeg prøver da så godt jeg kan, og jeg begynner å trives med treningen. Det føles så bra.=)

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits