Dagens treningsøkt unnagjort.....Bodypump!

Ja da var dagens treningsøkt igjennomført. Ble bodypump igjen i dag, liker i grunn disse timene. Sist gang ble jeg ikke så veldig sliten, var da en 45min time, nå var det en 55 min time. Etter at jeg omtrent så stjerner etter første pump timen jeg var på så tenkte jeg at jeg får nå roe det litt ned, men sist så ble det alt for lett. Så la på igjen like mye som første gangen på alt annet en triceps og på knebøy la jeg på mer. Der har jeg fortsatt en del og gå på kjenner jeg, men jeg er så tung i meg selv at jeg vil vente litt med å legge på mer. Er jo uansett en god følelse å kjenne og vite at en har mer og gå på, spesiellt når det er en øvelse man syns er litt vanskelig.

Triceps øvelsen med smalt grep er virkelig en øvelse jeg må hente krefter på helt andre steder enn i arma, og det var som instruktøren sa på siste rep av den øvelsen at det er nå du finner ut hvor sterk du er oppi hodet og ikke i arma. Det er disse øvelsene som teller, det er nå forandringen skjer. Og med skjelvende armer og en kropp som egentlig skriker NEI NEI du klarer ikke, stopp nå det er nok så klarte jeg jammen meg å presse meg igjennom øvelsen med 3 kg mer på stanga enn sist. Det er neimen ikke verst. Jeg kjenner det allerede at jeg kommer til å være rimelig støl i morra,men det gjør ikke noe. Stølheta er bare et tegn på at jeg har rørt på meg og at endringer skjer. Før hata jeg å være støl, nå har jeg faktisk begynnt å like det litt for da vet jeg at jeg har gitt alt.=)

Det er nesten litt gøy å lese gamle statuser på facebook og tenke tilbake. Trening, nei det var plikt, noe anna kom det aldri til å bli. Jeg kommer aldri til å like å bli sliten, nei sliten det er fæle greier. hehe Stølhet det er farlig...hehe...nei trene er noe jeg gjør for å forbrenne kcal fordi jeg bør ikke fordi jeg vil det var holdningen min tidligere. Nå er det jo blitt GØY, og kcal forbrenningen er jo en BONUS. Så den mentale forandringen er enorm, selv om de fysiske endringene også virkelig begynner å komme seg og det er jo de som er synlige for andre. Så er det mentale enda større, det er de jeg selv merker aller best og jeg sitter og humrer litt over meg selv og hvor håpløst alt var og hvor høy dørstokkmila var dengangen. 

 
5 kommentarer

Tessa82

17.01.2013 kl.22:30

Sophieelise: Takk, så hyggelig.=)

fit4bikini

17.01.2013 kl.23:08

Så flink du er :D Har aldri turt å dra på en bodypump time, syns de er skikkelig skumle!! og så er jeg så redd for å ta veldig mye mindre enn alle andre :P

Tessa82

17.01.2013 kl.23:43

fit4bikini: Åh det MÅ du prøve. Det er ingen som bryr seg om hvor mye vekt andre legger på. Dessuten henger det ihvertfall hos oss en lapp på veggen med anbefalte startvekter. Og det er ikke tungt. Da lærer du deg øvelsene og teknikken. Også kjenner du jo samtidig på om det var ok med vekter eller om du vil ha på mer eller mindre. Jeg gjorde feil der, klemte på og la på masse, men det jeg glemte er at det er massevis av reps og ikke bare noen få. He He jeg var så støl i 3 dager etterpå at jeg klarte nesten ikke å løfte armene mine. He He

Kristine

18.01.2013 kl.09:39

Du er kjempeflink!!!! Ja trening er GØY!!!! Eller som en venn av meg sa: En dag uten trening er en dag uten mening.... Er ikke helt der jeg da, småbarnstilværelsen gir ikke alltfor mye fritid hehehe, men skjønner hva han mener!!!!

Tessa82

18.01.2013 kl.10:47

Kristine: Takk.=) Det gir virkelig ekstra motivasjon til å stå på videre når jeg får så masse hyggelige tilbakemeldinger her inne.=)

Jeg er også småbarnsmor, har en gutt på 3 år. Nå er jeg jo i den situasjonen at jeg ikke har jobb for tia, og treningssenteret har barnepark.Så han er med dit og syns det er knall gøy. Han leker og koser seg og vi voksne kan trene. =)

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits