Bodypump Torsdag og 24 dager inn i godteriavtalen. =)

Da har jeg vært på bodypump igjen...jeg liker de timene asså, selv om det svir og skriker inni meg så er det veldig fine timer og jeg pusher meg litt og litt mer for hvergang. Kjenner jeg har en del og  gå på på kilo i enkelte øvelser, men jeg er litt redd for at teknikken ikke er 100% enda og da kan jeg fort få meg en smell i ryggen. Så jeg fokuserer på teknikk og tar fremgangen som den kommer.  Og når jeg har nådd dit jeg er nå på så kort tid så er dette bare starten. Instruktøre som var i dag er også veldig ålreit, hun roper og skriker, men pusher en det lille ekstra. Det liker jeg.=)

24 dager helt uten søtsaker eller annet snop nå. Det går overraskende bra. Har også inngått en avtale med meg selv om at hverken pizza eller burger er lov i løpet av denne avtalen, min er på 80 dager da, altså frem til påske.  Har unnet meg pizza el burger eller noe anna i helgene før jul og fortsatt gått ned, men nå skal jeg ikke tillate meg dette frem til påske eller. Det viser jo bare at jeg trenger ikke denne maten, jeg  trenger ikke godteriet for å kose meg, det er så mye sunn, god og næringsrik mat jeg kan kose meg minst like mye med. Og jeg kan med håden på hjertet si at sukkeravhengigheten min den er på tur bort. Føles utrolig deilig å vite at det er jeg som bestemmer hva jeg putter i munnen og ikke cravingen etter søtt og unsunnt.

Én kommentar

Rosabobble

25.01.2013 kl.00:35

Så deilig å ikke savne sukkeret sånn! Da har du kommet kjempe langt allerede!!

Det er bedre å vente med tyngre vekter til teknikken er 100% på plass!! :)

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits