Endelig fikk jeg dratt meg på trening på senteret igjen

Jeg hadde treningsfri forrige uke...Jeg var rett og slett sliten og lei. Kjennte at jeg trengte en pause og bare slappe av. Jeg har ikke vært på treningssenteret siden jeg fikk halsbetennelsen, og da måtte jeg jo avstå fra trening mens jeg var syk, men i dag klarte jeg å dra meg avgårde igjen. Kosten har jeg hele tiden vært flink med så det har ikke vært noe problem, men jeg kjennte at det måtte litt ekstra til for å komme meg over dørstokken og komme seg på senteret igjen. Har trent hjemme de siste ukene ski og jogging så jeg har jo holdt meg i bevegelse. 

Dro på Step styrke i dag, første gangen på år og dag jeg er på en step time. Og det er slitsomt asså. Og jeg som overhode ikke eier koordinasjon...hehe...ja du kan selv tenke deg det var litt av et syn...hehe Jeg ble da både sliten og svett så dette var en flott time og en "ny" start på treningen etter sykdom.

 
2 kommentarer

Beatice

04.03.2013 kl.22:37

Det er en utrolig herlig følelse når du kommer hjem fra treningssenteret! Den gjør det verd og gå å trene :D

Tessa82

04.03.2013 kl.22:38

Beatice: Jepp.=) Jeg kjennte at mye grums forsvant under den treningsøkten, følte meg mye mer positiv igjen. Deilig.=)

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits