Årets første sykkeltur

I dag fikk jeg endelig tatt meg årets første sykkeltur og det blir ikke den siste...hehe

Dette var faktisk ikke bare årets første det var den første sykkelture på 2 år. I hele fjor sto sykkelen bare der og støva ned. Så den trengte en aldri så liten overhaling, men ellers er den like fin som ny enda den er 7 år gammel. Trenger ikke noe fancy nytt utstyr for å trene.

Sola skinnte og det var nydelig vær ute, jeg hadde sånn deltvis planlagt ruta på forhånd, men jeg klarer jo ikke starte med en liten tur slik jeg hadde tenkt...åh neida ikke denne jenta. Her skal vi klemme til med engang. Jeg sykla i rolig tempo, så jeg ble ikke så veldig sliten helt til jeg kom til den enormt bratte bakken og jeg skal jammen ha for forsøket for jeg prøvde ihvertfall å sykle opp så mye jeg klarte,men måtte gi opp da hjertet mitt nesten hamra på utsiden av jakka. Så jeg måtte trille en del, og underveis vurderte jeg å snu og sykle ned igjen, men sta som jeg er så nekta jeg å gi opp...opp bakken skulle jeg om jeg skulle krabbe den siste biten. Og opp kom jeg. Her snakker vi ca 2-3 km med bare opp opp opp. Når jeg endelig kom på toppen føltes det vanvittig deilig og resten av turen ble bare en fornøyelse. Jeg endte opp med å sykle 2,5 mil. Min lengste sykkeltur noen sinne. hehe og jeg skulle bare ut og prøve sykkelen en liten runde...ja ja sånn kan det gå. :P

Bakker er min verste fiende når det kommer til sykling så her vet jeg jo ihvertfall hva jeg har og jobbe med.=)

Når jeg er ute og trener så filosoferer jeg ofte en del og i dag var ikke noe unntak. Jeg kjenner jo at kondisen er mye bedre enn den var sist jeg sykla ute, kroppen er jo 20 kg lettere, så det er jo ikke rart at sykling også er enklere nå enn før,men jeg klarer ikke å la være å tenke disse tankene som er så dumme. Jeg skulle ønske jeg hadde gått ned mer, jeg skulle ønske jeg var sprekere, jeg skulle ønske jeg klarte å sykle lenger. Hvorfor kan jeg ikke bare se fremover og tenke, formen den kommer seg etterhvert, og heller glede meg over det jeg faktisk har oppnådd. Og være stolt av det isteden for misfornøyd med det jeg ikke har oppnådd enda, det er ikke for sent, det er ingen mål linje jeg skal over om 2 uker, 3 mnder eller 1 år. Jeg har gått ned 20 kg!!!! Det er jo faktisk veldig mye, og det er ikke lett, jeg har gjort det på egenhånd. Uten noe kurs i ryggen, uten noen dietter, kun meg og min vilje. Jeg må lære meg å være mer stolt av meg selv og rose meg selv for alt det bra jeg gjør.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits