I'm baaaaaaack!

Hei på deg!

Da var jeg tilbake etter lang tidsfravær. Og det er med litt blanda følelser jeg ser igjennom gamle blogg innlegg for jeg hadde kommet så langt, oppnådd så mye og jeg var sikker på at den gamle meg skulle aldri komme tilbake. Og på en måte er hun ikke tilbake, hun er bare endret, men kiloene de er desverre tilbake. =(

Siden sist har jeg fått et barn til og er nå lykkelig mor til 2 små gutter, velger å kalle de små selv om den ene begynner å bli stor da, ihvertfall i følge han selv. Gutta mine er 1,5  og 6,5 år gammle. Livet som småbarnsmor har sine utfordringer og det er da veldig enkelt å velge lettvinde løsninger når det kommer til mat og kapitulere på sofan på kvelden. Vi er flinke til å spise grønnsaker asså, og har gode næringsrike middager så guttene de har et bra kosthold, det er bare de lettvinde løsningene på kvelden som både bør, kan og må bli bedre. 

Nå har jeg i grunn vært i gang med livsstilsendring igjen siden nyttår og jeg er godt i gang, men jeg syns det står litt stille nå og jeg trenger både motivasjon og inspirasjon til å fortsette på den gode veien jeg er på. Jeg har vudert og blogge igjen tidligere også, men ikke følt at jeg har vært helt der, nå føler jeg det og jeg ser at bloggen var med på å gi massevis av motivasjon og inspirasjon sist da jeg klarte å gå ned 20 kg. 

Med 2 flotte gutter og en flott samboer har jeg jo masse motivasjon til å gi de en bedre utgave av meg selv, jeg ønsker å være en mer aktiv mamma enn jeg er nå og bli en enda mer aktiv familie. Gutta mine fortjener en mamma som har masse energi, som er fornøyd med seg selv og som de kan være stolt over. Kiloene på vekta påvirker jo i utgangspunktet ikke det om de kan være stolte over meg da, for jeg er jo de samme uansett og jeg vet de er veldig glade i meg, men fortsetter jeg å være såpass overvektig som jeg er nå kan det fort komme livsstilssykdommer snikende og jeg vil ikke at de skal få en syk mor.

Så jeg håper du vil følge meg på denne reisen, backe meg opp og gi meg inspirasjon. 

Ønsker alle en riktig god påske. 

Hilsen Tessa 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits