Hvem slanker du deg for?

Hvem slanker du deg for? Er det fordi noen har kommentert vekten din? Fordi du føler at du burde vært tynnere for å passe inn?

Gjør du det for å tilfredsstille andre eller er det for deg selv, ditt velbehag og din helse? Jeg tenker at den eneste personen man burde slankse seg for er seg selv, fordi du fortjener det. Og det nytter ikke å slanke seg fordi andre mener du burde det, da vil det aldri holde, man må gjøre det for seg selv og fordi man selv virkelig ønsker det.  Hvis noen ikke liker meg pga vekten min så er det faktisk deres problem og ikke mitt. Selv om det er fort gjort å tenke at man ikke er bra nok pga vekten, ingen liker meg fordi jeg er slik og sånn, men sannheten er vel at den som er mest kritisk er vel en selv. 

Jeg slanker meg...eller slanking...jeg liker ikke det ordet egt...jeg endrer livsstil og kosthold for å bli en bedre versjon av meg selv, slik at jeg kan gi familien min en bedre mamma og samboer. Det fortjener de og det fortjener jeg, jeg vil være her for dem i mange mange år enda, og jeg vet at lar jeg ting bare skure og gå vil livsstilssykdommer komme snikende etter hvert. Foreløpig er jeg relativt ung, men jeg har allerede vært mer eller mindre overvektig de siste 15 årene, og jeg er så lei av å ikke føle meg vel i egen kropp. 

Endringsprossessen med å endre livsstil, kosthold og levevaner starter ikke i kjøleskapet eller i matbutikken, selv om det så klart må skje endringer i innkjøps vaner og spisevaner, men endringen starter i hodet. Jeg vet at prosessen er hard, byr på massevis av utfordringer og er tøff både fysisk og mentalt, men jeg er sååå klar. Bring it on!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits