A4 Challenge på Instagram

Leste en artikkel før i dag ang en A4 challenge som visstnok foregår på Intagram nå og måtte gå inn og se. Stuntet går ut på at man skal vise at midjen er like smal som et A4 ark noe som tilsvarer 21 cm....21 cm det er jo galskap...Og unge jenter lar seg rive med...mange er naturlig slanke og tynne og sliter med å gå opp i vekt og det er like problematisk som oss som sliter med overvekt så det er ikke disse dette handler om, men å fremme et skjønnhets ideal som sier at man skal se ut som barbie med en midje så smal at man omtrent kan ta rundt med begge hendene er galskap i mine øyne. Mitt mål er ihvertfall ikke å bli like smal som et A4 ark over midjen. 

Heldigvis er det mange som ser galskapen i denne challengen og ønsker å få stoppet den noe jeg er helt enig i. Som denne jenta som har lagt ut et bilde hvor hun holder opp et ark hvor det står  "Å holde opp et ark forran midjen skal ikke definere din skjønnhet" noe jeg er helt enig i, skjønnhet skal ikke måles i midjemål, skjønnhet kommer innenfra.=)Bilde hentet fra Google.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits