Vektreduksjon handler om smarte valg

Jeg kom over denne artikkelen her om dagen på kk og tenkte å dele den med dere: http://www.kk.no/helse-kosthold-trening/hvilke-er-sunnest-kyllingpølser-eller-magre-grillpølser-32980Jeg er glad i pølsen og velger ofte grillpølser, jeg har levd i den tro at kyllingpølser er sunnest, men er de det? Nei i følge artikkelen er det de magre grillpølsene som er de sunneste. Gildes Go' og mager best ut fordi denne har det laveste innholdet av salt og kalorier og mest protein. Innholdet av totalfett er også lavest. samtidig om innholdet av kjøtt er best. Så skal du spise grillpølser i påsken og ønsker å passe på hva du får i deg så velg Gildes Go og Mager grillpølser. =)

En test av wienerpølser viser også at Go og mager vinner på wienerpølse fronten. http://www.dagbladet.no/2014/05/20/tema/helse/bramat/trening/tester/33391020/

Hvilke pølser liker du best?  Og velger du helst grill eller wiener?

 Bilde hentet fra Google.

 

2 kommentarer

irmaelisabethh

24.03.2016 kl.13:19

Det er ikke lett å vite hva som er sunnest av de ulike tingene. Jeg lever i den tro at man skal spise det man vil, og passe på å bevege seg litt hver dag. Da går ting som regel fint. God påske :D

-Gjerne ta en titt på bloggen min, den er ganske ny og jeg har skrevet et innlegg jeg ønsker å formidle til dere der ute. Spesielt jenter!

Tessa82

24.03.2016 kl.14:09

irmaelisabethh: Nei det er ikke lett å vite, da må man bruke tid på å se på varedeklerasjoner og sammenligne produkter noe ikke så mange tar seg tid til. Derfor er det greit å dele råd tenker jeg slik at man kan ta gode valg og bli bevisst på hva som er bra og putte i seg og ikke. Spiser man pølser engang i året har det ikke noe å si hvilke pølser man velger, men spiser man det ofte så har det mye å si. =)

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits