Motivasjon

Motivasjon er en viktig kilde for å lykkes, ikke bare med vektnedgang, men ellers også. Det er viktig med en målsettning, et mål å jobbet mot slik at man kan se hvordan man ligger ann, hvor er man på veien mot å lykkes. Kanskje skal du spare for å kjøpe deg noe, da vet du hvor mye du trenger for å kjøpe denne tingen og kan underveis se hvor nære du er ved å nå målet, det sammen kan man gjøre med antall kilo, eller feks en bukse man ønsker å komme inn i. 

Så hva motiverer deg? 

Det som motiverer meg er å se andre som lykkes. Jeg følger bla en bruker på Instagram som heter Weightloss motivation, der ser man så mange som har lykkes med livsstilsendring og det er så enormt motiverende og se. Og jeg tenker da kan de så kan jammen jeg også. 

Jeg har også ei bukse jeg drømmer om å komme inn i. Skal få tatt bilder av meg med den "på" , skriver "på" fordi akkurat nå får jeg den kanskje til knea. 

Det motiverer meg også å tenke på at jeg skal jobbe mot å bli en bedre versjon av meg selv og en sprekere om mer aktiv mamma. =)

Det finnes også så mange motivasjons quotes der ute og de motiverer meg også sånn som disse: 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits