I morgen er første veiedag

I morgen er første veiedag. Kommer til å veie meg hver fredag fremover og selv om jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke fokusere på tallene på vekta, men heller kjenne på hvordan jeg føler meg så betyr jo tallene noe. Ihvertfall i starten, da ser man at endringene man gjør fungerer og man ser jo om det ikke fungerer og om man må justere litt på det man gjør. Jeg kommer også til å ta kroppsmål 1 gang pr mnd, vil ikke måle for ofte slik at motivasjonen daler om jeg ikke ser store resultater i antall cm.   

Før påske tellte jeg kallorier, det har jeg valgt å ikke gjøre nå da jeg føler jeg har god oversikt over hva jeg kan spise og ikke. Og hvor mye jeg kan spise for å holde meg på +- 1600 kcal om dagen. Ser jeg at vekta ikke går ned eller øker igjen så får jeg vurdere å telle kcal en periode igjen, men jeg føler det blir så fokus på å telle og veie mat og det fokuset liker jeg ikke.  Så da gjør jeg det på den måten sålangt. 

Sukkersuget går det veldig bra med i dag og det er en god følelse, kjenne at jeg har kontrollen over søtsuget og ikke motsatt. Gleder meg til å oppdatere vekt i morgen?tvi tvi...

  

2 kommentarer

Siste forsøk!

31.03.2016 kl.15:18

Håper du får en positiv overraskelse i morgen:-) tvi tvi!

Tessa82

31.03.2016 kl.15:20

Siste forsøk!: Takk.=) Ja det håper jeg også. Bør få det for jeg har vært kjempe flink med kostholdet denne uken. =)

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits