Bli en bedre versjon av meg selv...

Målet med å gå ned i vekt for min del er jo å bli tynnere så klart, og bli i bedre form?ikke at jeg er i sååå dårlig form. Eller jo jeg har dårlig kondis, og jeg er jo ikke noe fit eller fast i fisken, men jeg er ikke syk. Jeg har heldigvis ingen livsstilssykdommer enda og dette er jo en av de tingene jeg ønsker å unngå ved å gå ned i vekt. Jeg hører mange overvektige, ja sykelig overvektige for det er jo det jeg på papiret er har problemer med å komme seg opp fra gulvet om de leker med barna, heldigvis er dette ikke noe problem for meg. Jeg har ingen problemer med å ta på meg sokker eller sko. Jeg er som alle andre bare tjukkere. 

 

Som jeg har skrevet før så er jo et av målene å bli en sprekere og mer aktiv mamma, en mamma som drar på lange sykkelturer med ungene, og fjellturer etc. For med den kondisen jeg har nå blir jeg fort sliten det er ikke til å feie under teppet, og jo lettere jeg blir jo lettere vil det bli å være mer fysisk aktiv også.  

 

Jeg ønsker rett å slett å bli en bedre versjon av meg selv? Ikke at den versjonen jeg er nå er så ille, men det finnes jo absolutt rom for forbedring. Jeg ønsker at innsiden skal matche utsiden mer enn den gjør nå. For jeg kan jo ikke akkurat si at jeg blir kjempe glad av å se meg selv i speilet og ikke føle meg fin med noe.   Ser jo så mye fine klær i butikken, men føler ikke at det er fint på meg. Og klær i store størrelser blir fort litt sekkete. Jeg liker ikke store vide klær slik klærne i store størrelser ofte er, men jeg liker heller ikke å gå med kjempe stramme klær som strammer og gjør at det buler over alt. Så det blir mye behagelige klær som kanskje ikke akkurat er like fine og moteriktige. Så jeg drømmer også om å kunne shoppe nye klær og føle meg fin. 

 


Bilde fra side2.no

 

 Bilde fra side2.no

Bildene over viser stiler jeg kunne tenke meg å ha,men som jeg ikke føler at passer til vekten jeg har nå. Se mer inspirasjon her : http://www.side2.no/mote/nskelisten/3423208398.html

 

5 kommentarer

ladyaugust

03.04.2016 kl.19:25

Lykke til. Det hele handler ikke om å nekte seg selv mat, men å spise litt mer av det sunne og litt mindre av det usunne og hele tiden være mett. Finner man en hobby som man trives med i tillegg så er mye gjort. God klæm :)

Tessa82

03.04.2016 kl.19:36

Neida,men godteri vet jeg at jeg må fjerne i perioder for å få kontroll på søtsuget. Ellers spiser jeg det jeg vil og prøver å velge sunne alternativer. Jeg driver med bla fargelegging og det tar fokuset bort fra søtsuget bla. ?

ladyaugust

03.04.2016 kl.20:02

Her snakker du med dronningen av småsnop og jeg tuller ikke engang. En stor cola og masse snop hver dag og nå nesten ingenting. Jeg skal legge ut et innlegg som forklarer det litt bedre i kveld eller morgen :) Fargelegging er GØY, bra å ha morsomme ting å gjøre. Ha en fin kveld :)

Tessa82

03.04.2016 kl.20:11

He he...Ja jeg tror jeg deler den tronen med deg. Tv og smågodt har vært en vane tidligere. Så ble det kun lørdag og perioder helt uten. Lakris er min store synd. Ha en fin kveld du også. ??

Hege Kristin

03.04.2016 kl.21:07

lykke til!

Tessa82

03.04.2016 kl.21:11

Takk.??

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits