Bønner og linser hjelper deg ned i vekt

 I denne artikkelen på kk.no leste jeg i dag at man bør spise bønner og linser hver dag og at de bidrar til å hjelpe en ned i vekt : http://www.kk.no/helse-kosthold-trening/derfor-bør-du-spise-en-porsjon-bønner-linser-eller-erter-hver-dag-38090

Jeg liker bønner i salat, linser har jeg ikke spist så mye, men syns artikler som dette er spennede og jeg får lyst til å teste det ut. Bønner og linser skal være med på å øke metthets følelsen og dermed gjøre at man spiser mindre mengder mat under måltidet noe som igjen er med på å redusere kalori intaket. Det høres jo logisk ut. 

En posjon belgfrukter som linser, erter eller bønner pr dag skal altså være med på å gjøre det enklere for de som har gått ned ønsket mengde i vekt og beholde den og for de som ønsker å gå ned i vekt og bli der teker jeg at dette er gode nyheter. 

 


Bildet er hentet fra Google.

 


Liker du belgfrukter? Spiser du det regelmessig?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits