Veiedag fredag 15.04.16

Glemte helt å oppdattere vekta i går etter veiedagen i går. Som jeg skrev på Torsdag fryktet jeg at det ikke hadde gått så bra med vekta denne uken, nettopp fordi jeg hadde spist litt for mye brød. Jeg merker jo at jeg blir mer mett av brød og holder meg lengre mett at brød,men jeg må altså begrense inntaket  av brød. Kanskje prøve å spise brød engang om dagen og resten knekkebrød. 

Vekta var ihvertfall ikke så ille som fryktet, ingen nedgang, men heller ingen oppgang, vekta sto på 0. Så den har altså ikke rikka seg siste uken og det er jo i og for seg bra for da er det jo ingen skade skjedd, også får jeg bare justere på maten denne uken slik at nedgangen fortsetter. 

Neste uke blir det jo ikke like mye stress eller da jeg har kommet litt mer inn i rutinen med ny jobb og det å stå opp tidliger enn før. Så da vil det jo roe seg litt ned igjen og gli inn i en vane. Jeg tar også med meg lunch på jobb for å unngå fristelser i kantina som baguetter ol.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tessa82

Tessa82

33, Stange

33 år, mor til to gutter på 6 og 1 1/2 år, samboer. Driver for tiden med livsstilsendring noe som innebærer både et sunnt kosthold og trening. Blogger en del om dette og andre ting jeg måtte ha på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits